Συντήρηση

Η σημασία της συντήρησης

τεχνική εταιρία ανελκυστήρων ΥΙΟΙ Θ. ΣΚΟΥΡΟΥ Ο.Ε. χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό της, αναλαμβάνει τη συντήρηση κάθε είδους ανελκυστήρα παλαιού και νέου τύπου, καθώς και οποιουδήποτε συστήματος ανύψωσης.

Η συντήρηση του ανελκυστήρα, εκτός από την υποχρεωτική περιοδικότητα που προβλέπεται βάσει νομοθετικού πλαισίου, είναι κατά κύριο λόγο απαραίτητη για την ασφάλεια της μεταφοράς των χρηστών του. Επιπλέον, εξασφαλίζει την έγκαιρη διάγνωση και αποτροπή πιθανών προβλημάτων και βλαβών, καθώς και γενικότερα την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα.

Τι περιλαμβάνει η συντηρηση

  • Λίπανση-Ρύθμιση εξαρτημάτων
  • Λίπανση-Καθαρισμός μηχανής
  • Καθαρισμός μηχανοστασίου-φρεατίου
  • Δόκιμες και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας
  • Παρακολούθηση μονάδων λειτουργίας
  • Άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης (εντός 2 ωρών)
  • Συντήρηση και καθαρισμός ηλεκτρονικών και μηχανικών εξαρτημάτων

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Ολοκληρωμένη Συντήρηση

Διασφαλίζουμε άριστη κατάσταση των ανελκυστήρων σας με ολοκληρωμένη συντήρηση. Πραγματοποιούμε λεπτομερείς επιθεωρήσεις και προληπτική συντήρηση για αποφυγή βλαβών και ομαλή λειτουργία.

Άμεση Ανταπόκριση

Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να ανταποκρίνεται γρήγορα σε οποιαδήποτε προβλήματα. Με γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, ελαχιστοποιούμε τον χρόνο διακοπής και διασφαλίζουμε την ασφάλεια και την άνεση όλων των χρηστών.

Πιστοποιημένοι Τεχνικοί

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τεχνολογίες και πρότυπα. Διαθέτουν την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής, εξασφαλίζοντας ποιότητα και ασφάλεια.

Οικονομικές Λύσεις

Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα συντήρησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μέγιστη αξία, διασφαλίζοντας τη μακροζωία και αξιοπιστία των συστημάτων ανελκυστήρων σας. Οι λύσεις μας είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις απαιτήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οικονομικές Λύσεις

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε σε κάθε ερώτηση ή άμεση ανάγκη σας. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Είτε πρόκειται για επείγουσες επισκευές βλαβών είτε για οποιαδήποτε απορία, πρόβλημα μπορεί να έχετε για τον ανελκυστήρα σας και την λειτουργεία του.

Ότι πρέπει να ξέρετε για την συντήρηση του ανελκυστήρα σας

Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του. Μειώνει τις πιθανότητες βλαβών και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Η συντήρηση πρέπει να γίνεται τακτικά, ανάλογα με τη χρήση και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Συνήθως, συνιστάται μηνιαία ή δίμηνη συντήρηση.

Η ευθύνη της συντήρησης του ανελκυστήρα ανήκει στον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή του κτιρίου. Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με πιστοποιημένους τεχνικούς.

Η διαδικασία συντήρησης περιλαμβάνει επιθεωρήσεις ασφαλείας, λίπανση μηχανικών μερών, έλεγχο και ρύθμιση ηλεκτρικών συστημάτων, καθώς και αντικατάσταση φθαρμένων εξαρτημάτων.

Η μη σωστή συντήρηση μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένες βλάβες, μειωμένη ασφάλεια και υψηλότερα κόστη επισκευής. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν νομικές συνέπειες.

Η ανάγκη για συντήρηση αναγνωρίζεται από σημάδια όπως ασυνήθιστοι θόρυβοι, δονήσεις, καθυστερήσεις στη λειτουργία και ένδειξη σφαλμάτων στο σύστημα ελέγχου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

  • Συρράκου 14 Κολωνός, Αθήνα 104 44
  • info@skouroselevator.gr

ΥΙΟΙ Θ. ΣΚΟΥΡΟΥ Ο.Ε. • Συρράκου 14 Κολωνός • Αθήνα 104 44 • Τηλ.: 210 5134020 & 210 5150154 • e-mail: info@skouroselevator.gr

ΥΙΟΙ Θ. ΣΚΟΥΡΟΥ Ο.Ε. - All rights reserved