• Επισκευή & ανακαίνιση </br>ανελκυστήρων

    Επισκευή & ανακαίνιση
    ανελκυστήρων

 

Υπηρεσίες / Επισκευή / Ανακαίνιση

Με την πάροδο του χρόνου, όπως είναι φυσικό, οι ανελκυστήρες υπόκεινται σε φθορές, σαν οποιαδήποτε άλλο μηχάνημα.

Πραγματοποιώντας την απαραίτητη συντήρηση του ανελκυστήρα, προλαμβάνουμε και καθυστερούμε αυτές τις φθορές, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.

Ωστόσο, σε παλαιούς ανελκυστήρες παρατηρούνται σημαντικές φθορές και δυσλειτουργίες, οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή απόδοσή τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση υλικών και εξαρτημάτων, όπου εντοπίζονται οι φθορές.

Η τεχνική εταιρία ανελκυστήρων ΥΙΟΙ Θ. ΣΚΟΥΡΟΥ Ο.Ε. χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της και διαθέτοντας τα κατάλληλα εξειδικευμένα συνεργεία, έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει κάθε είδους επισκευή για όλους τους τύπους ανελκυστήρων, τόσο παλαιών όσο και νέων.

Με γνώμονα πάνω απ’ όλα την ασφάλεια του επιβατικού κοινού και βέβαια την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ανελκυστήρων, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ανελκυστήρας σας, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη διάρκεια ζωής, πάντοτε με την πιο λογική τιμή στο κόστος επισκευής.

 

Αίτηση προσφοράς

Οικονομικές λύσεις για συντήρηση, αναβάθμιση κι εγκατάσταση ανελκυστήρων

Οικολογική συνείδηση

Ο σεβασμός του περιβάλλοντος αποτελεί μια από τις προτεραιότητες μας

24ωρη εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας, κάθε στιγμή, όποτε μας χρειαστείτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσουμε δωρεάν
 
ΥΙΟΙ Θ. ΣΚΟΥΡΟΥ Ο.Ε.   •  Συρράκου 14 Κολωνός   •  Αθήνα 104 44  •   Τηλ.: 210 5134020 & 210 5150154   •   e-mail: info@skouroselevator.gr
Copyright©2014. All rights reserved